Zeer uitgebreid aanbod en ruime voorraad Toegankelijke verkoopbalie Service en persoonlijk contact

PV-Installaties

PV-Installaties verzorgd door HEG

Zonnepanelen

HEG levert zonnepanelen van A-kwaliteit en met een uitstekende rendementsgarantie.  De panelen zijn ook leverbaar in hogere vermogens (+400Wp) en ze voldoen aan alle esthetische eisen.

Omvormers en montagemateriaal

Naast de beste kwaliteit zonnepanelen leveren wij ook uitsluitend omvormers van gerenommeerde merken, zoals SolarEdge (optimizers), SMA en Solis.

Daarnaast voorzien wij uiteraard ook in de levering van montagemateriaal  voor zonnepanelen op hellende en platte daken en vrije opstelling. Hiervoor leveren wij montageproducten van Clickfit/Flatfix, Valk en Conduct.

Groepenverdelers en schakelkasten

HEG Energy Systems ontwerp in samenwerking met A-merk fabrikanten complete groepenverdelers en schakelkasten voor woningen en andere gebouwen tot 400/630A. Deze verdelers worden door ons samengesteld, voorzien van bedrading en getest.

HEG Energy Systems geeft vanuit haar expertise op het gebied van duurzame en energiebesparende elektrotechnische installaties ook begeleiding en advies op maat. Denk daarbij aan montagetips, assistentie bij subsidieaanvraag RVO en het maken van een rendementsanalyse. Desgewenst leveren wij zonnepaneelinstallaties turnkey op.